Roos Graveertechniek

Graveertechnieken

 

Roos Graveertechniek maakt tot op heden gebruik van conventionele graveermachines.

Het graveren is een verspanende bewerking, waarbij met een frees in bijna elk materiaal (metaal, hout, kunststof) tekst of afbeeldingen geplaatst worden. Voor industriŽle toepassingen is dit een aan te raden techniek.

Naast het gebruik van een frees is het ook mogelijk om teksten of afbeeldingen met een diamant te krassen in metalen. De gravure is dan minder diep als met frees. Deze bewerking is bijzonder geschikt voor sportprijzen en sierraden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specialismen

Alhoewel ons bedrijf nog maar kort geleden is opgericht, kennen wij al een aantal specialisaties.

Sportprijzen

Voor diverse verkopers van sportprijzen graveren wij medailles en graveerplaten voor op bekers. Onze gravures in medailles zijn diep, duidelijk leesbaar en hebben geen scherpe randen aan de gravure.

Netwerk Communicatie

Voor diverse installatiebedrijven produceren wij de labels voor schakelaars en schakelkasten. Veelal worden de labels geproduceerd met een kleeflaag. Flexibiliteit en korte levertijd zijn onze kenmerken bij de productie van deze labels.

Toekomstige uitbreiding

In de loop van dit jaar zullen wij nog ons dienstenpakket uitbreiden door de aanschaf van een lasergraveermachine. Met deze machine zullen wij in staat zijn een nog uitgebreider assortiment van producten te graveren.